SzymekElo Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Cześć, audi a5 t8 przedlift, czyli to samo co a4 b8 Nie posiadam servotronica i kierownica bardzo ciężko chodziła i wracała, po nasmarowaniu krzyżaka jest o wiele lepiej, ale przy niskich prędkościach dalej chodzi ciężko i nie wraca jak powinna Wyczytałem, że brak Servotronica objawia się właśnie tym, że chodzi cięzko. Ale u mnie również ciężko wraca 😛 Nie wiem czy wymieniać krzyżak, czy może montować servotronic (drogi jest, woalałbym nie), stąd w skrócie moje pytanie jest takie: Czy mając sprawny układ kierowniczy, ALE bez servotronica, kierownica powinna na małych prędkościach dobrze wracać i sama się prostować, czy to normalne, że trzeba jej pomagać? Pozdrawiam was!
Alduric Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Zacznij od zrobienia porządnie zbieżności i geometrii kół, bo wygląda z opisu jak byś z tym miał problem.
SzymekElo Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca 6 minut temu, Alduric napisał(a): Zacznij od zrobienia porządnie zbieżności i geometrii kół, bo wygląda z opisu jak byś z tym miał problem. Wszystko jest w porządku, było sprawdzane.
Alduric Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Ja też miałem wszystko w porządku, a w innym serwisie z lepszym sprzętem okazało się że jest daleko od w porządku
SzymekElo Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca 9 godzin temu, Alduric napisał(a): Ja też miałem wszystko w porządku, a w innym serwisie z lepszym sprzętem okazało się że jest daleko od w porządku Sprawdzałem i to nie raz, nie szukałbym tutaj przyczyny Może spróbuję od wymiany krzyżaka skoro jego nasmarowanie pomogło troche
Rekomendowane odpowiedzi