Diego1121 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Witam. Jak trzymają się te listwy od drzwi? Bo odstają mi z jednej strony i chciałem to ogarnąć
Monti Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 11 minut temu, Diego1121 napisał(a): Witam. Jak trzymają się te listwy od drzwi? Bo odstają mi z jednej strony i chciałem to ogarnąć Prawdopodobnie są wciskane. Jeżeli ktoś je zdejmował to pewnie zrobił to źle i wygiął blachę. Może być ciężko je wyprostować. Powodzonka. 😉
Diego1121 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia 18 minut temu, Monti napisał(a): Prawdopodobnie są wciskane. Jeżeli ktoś je zdejmował to pewnie zrobił to źle i wygiął blachę. Może być ciężko je wyprostować. Powodzonka. 😉 Prawdopodobnie? potrzebuje konkret odpowiedzi lub zdj ściągniętej listwy bym wiedział czy ma zaczepy
Monti Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Godzinę temu, Diego1121 napisał(a): Prawdopodobnie? potrzebuje konkret odpowiedzi lub zdj ściągniętej listwy bym wiedział czy ma zaczepy Wystarczy chwilę poszukać. Tak są na wcisk..
Diego1121 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia 16 minut temu, Monti napisał(a): Wystarczy chwilę poszukać. Tak są na wcisk.. Widzę, że wyjął poprostu do góry. Czyli napewno od środka niczym nie jest złapane?
Monti Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) 9 godzin temu, Diego1121 napisał(a): Widzę, że wyjął poprostu do góry. Czyli napewno od środka niczym nie jest złapane? Podważ delikatnie i zobaczysz czy odchodzi. Tylko równomiernie, najlepiej czymś dłuższym. Ja jak wymieniałem u siebie fakt, że w b7 ale zasada taka sama, to okleiłem drzwi taśmą i podważałem deseczką. Po to właśnie aby jej nie wygiąć. Raczej stawiam, że będą potrzebne nowe listwy bo ciężko będzie je naprostować. Edytowane 2 Sierpnia przez Monti
Diego1121 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Znasz ich może kod by znaleźć je i kupić? Potrzebuje od strony pasażera przód i tył
Monti Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 20 minut temu, Diego1121 napisał(a): Znasz ich może kod by znaleźć je i kupić? Potrzebuje od strony pasażera przód i tył Nie znam. Jak w ASO podasz vin to zamówisz bez problemu.
Diego1121 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia @Muskel1 Hej Muskel1, może ty byś znał numer fabryczny tych listew? Dziękuję
steve69 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Dla własnej wygody warto nauczyć się korzystać z katalogu ETKA.
Rekomendowane odpowiedzi