Rafix17 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Witam Mam ogromny problem z Audi A4 B9. Na desce rozdzielczej około dwa miesiące temu pojawiło się ostrzeżenie o awarii systemu połączeń alarmowych SOS. Po diagnozie i sprawdzenie kompem został wymieniony akumulator backup, ponieważ komputer pokazywał kompletne rozładowanie, Wszystko wróciło do normy, aż do wczoraj. Znowu ten sam komunikat i błąd na komputerze. Co może być przyczyną? Co sprawdzić? Zdjęcie wrzucone z neta, żeby było wiadomo o co chodzi. POMOCY
Monti Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 6 minut temu, Rafix17 napisał(a): Witam Mam ogromny problem z Audi A4 B9. Na desce rozdzielczej około dwa miesiące temu pojawiło się ostrzeżenie o awarii systemu połączeń alarmowych SOS. Po diagnozie i sprawdzenie kompem został wymieniony akumulator backup, ponieważ komputer pokazywał kompletne rozładowanie, Wszystko wróciło do normy, aż do wczoraj. Znowu ten sam komunikat i błąd na komputerze. Co może być przyczyną? Co sprawdzić? Zdjęcie wrzucone z neta, żeby było wiadomo o co chodzi. POMOCY Zdjęcie jest w bardzo ale to bardzo małej rozdzielczości, masz może lepsze?
Rafix17 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Błąd w bloku 19 (Gateway) - rozładowany akumulator backup Więcej błędów nie znajduje. Za godzine mogę wrzucić konkretny kod tego błędu.
Rafix17 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Audi.txtPrzesyłam świeżo wykonany skan VCDS.
Rafix17 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Dwa miesiące teamu kupiony i założony nowy. Co może być problemem? Zbieg okoliczności wymieniana przednia szyba, ale mówią że nic nie ruszali z tym systemem.
Rafix17 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Coś proponujesz? Jesteś w stanie pomóc??
Muskel1 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Sprawdź napięcie akumulatorka, tak jak już wyżej napisałem.
Rafix17 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia Nowy było ok w tej chwili jest rozładowany.
Muskel1 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Mierzyłeś jakie ma napięcie? Edytowane 3 Sierpnia przez Muskel1
Rafix17 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia Masz pomysł jak dojść do tego akumulatorka? Sam nie wymieniałem
Muskel1 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Akumulatorek znajduje się w sterowniku Gateway pod tylną kanapą.
Rekomendowane odpowiedzi