mrugii77 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Witam. Kilka dni temu nie moglem odpalic auta na benzynie jak i na gazie i problem byl w stykach przekaznika lp pre0004. Po diagnozie i domniemianym rozwiazaniu problemu zaczely wariowac mi swiatla(kierunki) przez dziwne samorobione przekazniki(dodam zalaczniki). Po ich odlaczeniu swiatla dzialają normalnie lecz przestala dzialac prawa manetka wycieraczek. Moze ktos mi podpowiedziec jakie zastosowanie mogly pelnic te przekazniki? W sensie ktorego przekaznika.
Muskel1 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ten przytoczony opis przekaźnika nikomu tu nic nie pomoże w stwierdzeniu pełnienia funkcji. Ważne jest jego dokładne umiejscowienie, bo po tym można wywnioskować za jakie urządzenia odpowiada.
mrugii77 Opublikowano 24 Sierpnia Autor Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) To byla poprostu poskrecana, wisząca sztukateria pod kierownicą wiec ciezko mi cokolwiek wiecej dodać. Po jego odlaczeniu w ogole nie ma sygnalu prawej manetki, a z Nim wariują kierunkowskazy Edytowane 24 Sierpnia przez mrugii77
Rekomendowane odpowiedzi