woochuck Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Witam, mam audi a4 b8 z USA wyposażone w homelinka. Pytanie brzmi, czy moja brama na 433 MHz nieznanego producenta, po dołożeniu zestawu Homecar 1 USA proxima zacznie działać z moim systemem homelink? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie MaTeo85 Opublikowano 27 Sierpnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia jeśli Twoja brama będzie współpracowała z modułem proximy to tak, da się wtedy zakodować go w samochodzie z modułem z rynku amerykańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woochuck Opublikowano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Dziękuję. Drugie pytanie, czy przed zakupem jestem wstanie jakoś sprawdzić czy brama z modułem będzie współpracowała? Czy najlepiej kupić i ewentualnie zwrócić jak nie zatrybi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia jeśli brama ma wyjście na przycisk, to wszystko powinno działać jak trzeba. chyba większość jak nie wszystkie sterowniki bram mają takie wyjście. zawsze możesz sięupewnić cytając instrukcję od swojego sterownika w bramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woochuck Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Bramę mam na przycisk, kluczyk lub pilot. Instrukcji niestety nie mam, bo brama ma już parę/paręnaście ładnych lat, a ja wprowadziłem się niedawno. Kupię i będę sprawdzał, jeszcze raz dzięki wielkie za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woochuck Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia A dodam jeszcze, że instrukcji w Internecie raczej też nie znajdę, bo nie ma żadnych oznaczeń, a sterownik wygląda t.j. na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi