teka2 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Sorki za o/t. Silnik 2.0 TDI DEUA, ma ktoś może nr części jakie są potrzebne do wymiany chłodniczki EGR ? Bo mechanik nie chcę się podjąć wymiany, więc będę musiał sam to zrobić. A chciałbym mieć wszystkie części gotowe, bo będę to robił pod chmurką więc chciałbym przez weekend mieć wszystko zrobione. Z góry dzięki.
Rozwiązanie teka2 Opublikowano 15 Września Autor Rozwiązanie Opublikowano 15 Września Witam. Jako że nikt nie odpowiedział, a ja pogrzebałem w schematach to zostawię nr OEM na gotowo. Chłodniczka w moim przypadku 04L131512A, ja zamówiłem zamiennik. Uszczelka między chłodnicę a przepustnice 04L131547A Uszczelka między chłodnicę a DPF 04L131547G Jeszcze będę wymieniał 2 Oringi ale edytuje post i dodam rozmiary, no i niestety muszę również wymienić gumową rurę bo była pęknięta nad przepustnicą nr 04L131525C
Mockery Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 22 godziny temu, teka2 napisał(a): Witam. Jako że nikt nie odpowiedział, a ja pogrzebałem w schematach to zostawię nr OEM na gotowo. Chłodniczka w moim przypadku 04L131512A, ja zamówiłem zamiennik. Uszczelka między chłodnicę a przepustnice 04L131547A Uszczelka między chłodnicę a DPF 04L131547G Jeszcze będę wymieniał 2 Oringi ale edytuje post i dodam rozmiary, no i niestety muszę również wymienić gumową rurę bo była pęknięta nad przepustnicą nr 04L131525C Życzę wytrwałości i spokoju przy wymianie rury ;P
Rekomendowane odpowiedzi