Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwne stuki podczas jazdy w A4 B6 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy pomocy. 

Nie mam już cierpliwości.. ?  Sprawa wygląda tak, że od jakiś 2-3 tygodni próbuję zlokalizować stukanie z lewej strony przodu auta. Objawia się po przejechaniu około 30-40, czasami nawet i 60 km i jest na tyle głośne i mocne że trzymając nogę na podpórce odczuwam to. Na stacji sprawdzili zawieszenie to wszystko ok, pojechałem do mechanika, przejechał się nic nie stuka, a jak na złość wczoraj z wieczora jeb ?.Najlepsze jest to że jak auto zostawiłem pod domem, za dwie godziny wsiadam i cisza. 
Dziwne bo to objawia się dopiero po jakimś określonym czasie i przy ciepłe na dworze tak od +25 . Auto już wcześniej złapie swoją temperaturę ale dopiero po tym dystansie zaczyna stukać. Każda dziura, nierówność czy cokolwiek na drodze i od razu stuka :( słychać dobrze to jak się jedzie jakieś 5,10 km/h nawet po prostej w miarę drodze, takie szur szur jakby też coś ocieralo, stukało lekko, nie wiem jak to określić. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną? A może ktoś się wcześniej z tym spotkał? Można dostać qrwicy ??

Opublikowano

Cześć

Nagraj filmik , mi ostatnio takie szuranie metal o metal okazało się że osłona tarczy się utleniła i musiałem ją zdemontować.

a podczas malowania wydechu zauważyłem też że osłona termiczna się wykruszyła i opadła w jednym miejscu.

Pozdro i daj znać jakbyś znalazł

Opublikowano
  • Autor

Hej, ciężko trochę będzie nagrać bo jak jest chłodno na dworze to wszystko ok jest, tak poniżej 30 stopni, jak wyżej to po czasie stuka. Ale ok spróbuję nagrać ?