Łukaszstencel Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Witam wszystkich serdecznie. Mam problem ze zbierającym się kurzem podczas jazdy samochodem. Jadąc samochodem w pewnym momencie jest tak że buchnie nie wiadomo z kad kupą kurzu . Kurz wydobywa się z tyłu samochodu jest taka chmura że trzeba szyby otworzyć bo oddychać nie można.
kubabkb Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września oddaj do prania , pewnie najebane masz kurzu bo ktos dawno nie sprzaral.
Łukaszstencel Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września Nie maTen kurz to tak jakby ktoś gazem dawał. Nie mam pojęcia czy to dziury w podłodze lub nadkolu.mam audi 2.5 roku rok czasu było dobrze nic nie kurzyło. A teraz kurzy prawie za każdym razem jak jest jechanie samochodem. Jaką jest tego przyczyną??? Filet kabiny kratki nawiewu czy może faktycznie jakieś dziury.
dekiel 13 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Zdejm roletę bagaznika , posadz kogoś na tylnej kanapie i pojeżdzij po polnej drodze może coś ustalisz.
Rekomendowane odpowiedzi