dawidszmidt2 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Cześć. Wie ktoś gdzie dostanę zaślepkę spryskiwacza lamp do rs5 8t? Zamówiłem do a5 zderzak fake rs5. Zaślepka z a5 i z s5 nie pasuje. Przeglądałem ETKe i na schemacie nie ma numeru cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września W ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września do rs5 są normalnie odstępne w etce tylko masz 2 rodzaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidszmidt2 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Pod nr 4 czyli Zaślepka spryskiwacza nie ma żadnego numeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 18 Września Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 18 Września Masz napisane, że numer jest pod inną (osobną) ilustracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidszmidt2 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidszmidt2 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Sprawdziłem schemat z a5 i jest ten sam numer części. Dziwne bo z a5 i s5 mi nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi