Medusa91 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Witajcie, miał ktoś może przypadek z błędem 02984 (Połączenie pomiędzy transformat. impedancji 2 i anteną w szyb..) 011-Przerwa w obwodzie Gdzie szukać konkretnie problemu? Błędu nie da sie skasować, i nie działa mi parę funkcji w samym radiu.
Medusa91 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Albo antena, albo wiązka albo wzmazniacz. Tak przeszukuje właśnie internet, i dobrze myślę że to ścieżki na szybie może być któraś uszkodzona? Objawy mam takie że nie działa mi bluetooth i co jakiś czas radio potrafi losowo się wyłączyć i po chwili samo się uruchamia
Medusa91 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września Sprawdziłem całą szybę i nie widzę tutaj uszkodzeń, sygnał FM działa bez problemów, a na radiu cały czas jest błąd. Wieczorem jeszcze raz sprawdzę szybę pod latarką a mówisz że jak to nie będzie szyba, to warto sprawdzić wzmacniacz. Tam widziałem na innych postach że jest chyba w słupku po stronie kierowcy
Muskel1 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Wzmacniacz 2 czyli R111 na dolnym rysunku pozycja 4, znajduje się na słupku D prawa strona pojazdu. Einbauorteübersicht - Antennensysteme, Limousine.pdf
Medusa91 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września 22 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wzmacniacz 2 czyli R111 na dolnym rysunku pozycja 4, znajduje się na słupku D prawa strona pojazdu. Einbauorteübersicht - Antennensysteme, Limousine.pdf 84.94 kB · 0 pobrań W przed lift i po lift jest tak samo?
Rekomendowane odpowiedzi