mardock81 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Witam.Mam błąd jak w tytule,zawiesił się chyba każdy możliwy silniczek ale ruszyły,nie mogę namierzyć tego od rozmrażania.Nie przechodzi ustawień podstawowych. 327987 Silnik nastawczy klapy rozmrażania B1090 usterka mechaniczna
mardock81 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września 47 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jaką masz klimę? 3 strefową
Muskel1 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Ok, tu masz rysunki. Silniczek V107. Odnośnie zawieszania się silniczków, przeczytaj sobie ten temat. Stellmotor -V107- aus- und einbauen bei einer „High“ Klimaanlage.pdf Einbauorteübersicht - Bauteile am Heiz- und Klimagerät „High“ Klimaanlage.pdf Halter für die Stellmotoren links aus- und einbauen „High“ Klimaanlage.pdf
mardock81 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Ok, tu masz rysunki. Silniczek V107. Odnośnie zawieszania się silniczków, przeczytaj sobie ten temat. Stellmotor -V107- aus- und einbauen bei einer „High“ Klimaanlage.pdf 293.94 kB · 0 pobrań Einbauorteübersicht - Bauteile am Heiz- und Klimagerät „High“ Klimaanlage.pdf 241.28 kB · 0 pobrań Halter für die Stellmotoren links aus- und einbauen „High“ Klimaanlage.pdf 271.81 kB · 0 pobrań Dzięki. Czyli jednak V107...Na FB ktoś mnie pocieszył,ze trzeba rwać deskę do wymiany silniczka...
mardock81 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września Czy to ten silniczek ? Widzę przez otwór headup
Muskel1 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Nie wiem, możliwe. Z tej perspektywy tam nie zaglądałe. Wysłałem Ci rysunki gdzie się znajduje. Edytowane 24 Września przez Muskel1
mardock81 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie wiem, możliwe. Z tej perspektywy tam nie zaglądałe. Wysłałem Ci rysunki gdzie się znajduje. Ok.A sam head up żeby wyjac ?
mardock81 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września 23 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nie rozumiem pytania. Chce wyjac head up żeby mieć więcej miejsca.
mardock81 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września Silniczek ożył,to był ten że zdjęcia.Wystarczylo odpalić test i kilkukrotnie puknąć go srubokretem,odblokował się.Dostep beznadziejny,jak ktoś nie ma head up to 0 dojscia.
Rekomendowane odpowiedzi