Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z alarmem w A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam posiadam Audi A4 B9 1.4 Tfsi avant. Dzisiaj miałem taki problem że padła mi bateria w pilocie, więc użyłem z pilota normalny kluczyk do otwarcia drzwi po otwarciu drzwi i próbie wejścia do auta włączył się alarm nic nie mogłem zrobić aby go wyłączyć próbowałem położyć kluczyk w miejscu spiecjalnym podłokietnikiem lecz dalej alarm dawał czadu, dopiero po pójściu szybko do domu po drugi kluczyk i na nim kliknięciu otwarcia auta alarm się wyłączył. Czy ktoś z was może zna rozwiązanie jak na przyszłość można wyłączyć ten alarm jeśli bateria w pilocie się rozładuje i będzie trzeba otworzyć drzwi normalnym kluczem i nie będzie takiej opcji że w pobliżu nie będę miał drugiego klucza aby wyłączyć alarm ?

Edytowane przez CinekAwP
Opublikowano

a próbowałeś odpalić auto? może włączenie zapłonu (po polozeniu kluczyka w to miejsce) lub odpalenie auta wylacza alarm

Opublikowano
6 godzin temu, wuPiotrek napisał(a):

a próbowałeś odpalić auto? może włączenie zapłonu (po polozeniu kluczyka w to miejsce) lub odpalenie auta wylacza alarm

Będę próbować zrobić też tak, w instrukcji widziałem coś takiego albo naciśnięcie w pilocie otwarcie auta

Opublikowano

nacisniecie otwacia na pilocie nic nie da jesli padnieta jest bateria, nawet jak kluczyk jest przy pętli (w tym oznaczonym miejscu w podlokietniku)