pawlos23 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Hej jako że auto mam zarejestrowane w DK to taki mail dostałem dziś od "Duńskiego wydziału komunikacji" pozwoliłem sobie przetłumaczyć Moje auto to A4 B7 z 2006 nie wiem czy dotyczy też innych roczników i modeli. Warto zadzwonić do audi i dopytać Drogi Kliencie Audi Bezpieczeństwo naszych klientów oraz niezawodność i trwałość modeli są dla nas najważniejsze. Audi na bieżąco monitoruje swoje produkty w powiązaniu z procesem zapewnienia jakości. Szeroko zakrojone analizy wykazały, że w przypadku zadziałania czołowej poduszki powietrznej pasażera z przodu w Twoim samochodzie może nastąpić powiązana obudowa generatora gazu w niezwykle rzadkich przypadkach zostaje przeciążona, a nawet może pęknąć. W związku z tym małe metalowe części mogą odłączyć się od obudowy i w pewnych okolicznościach spowodować obrażenia zagrażające życiu osoba w samochodzie. Zapobiegawczo konieczna jest wymiana modułu poduszki powietrznej po stronie pasażera. Przepraszamy za niedogodności, jakie może spowodować to nieprzewidziane działanie. Liczymy na Państwa zrozumienie i pomoc w celu wdrożenia środka zapobiegawczego. Należy jak najszybciej skontaktować się z autoryzowanym partnerem serwisowym Audi, aby umówić się na spotkanie. Znajdziesz najbliższy autoryzowanego partnera serwisowego Audi na stronie www.audi.dk. Inicjatywa trwa ok. 2 godziny i jest oczywiście przeprowadzane bezpłatnie. Jeśli masz jakiekolwiek pytania w tym zakresie, możesz oczywiście zwrócić się do osoby upoważnionej Partner serwisowy Audi. Dziękujemy za lojalność i zaufanie do marki Audi. Jeśli nie jesteś już właścicielem samochodu, jesteśmy bardzo zainteresowani otrzymaniem informacji na ten temat i chcielibyśmy wziąć udział informację o potencjalnym nowym właścicielu samochodu. Informacje można przesyłać na adres: [email protected]. Serdeczne pozdrowienia Skandynawska firma motoryzacyjna Działania Usług Grupowych Skandynawska firma motoryzacyjna JAK Siedziba: Park Allé 355 Skrzynka pocztowa 298 DK-2605 Brøndby Telefon +45 43 28 82 00 Faks +45 43 63 15 18 Nr CVR 70515113 www.audi.dk Edytowane 7 Października przez pawlos23
Rekomendowane odpowiedzi