Arturito83 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Witam wie może ktoś z furomowiczów jak wyciągnąć z lampy żarnik DS5 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Od strony nadkola. Jest tam dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturito83 Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października Witam tak wiem mam go na wierzchu tylko nie wiem czy go przekręcic lewo czy w prawo jak jest mocowany w soczewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 18 Października Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 18 Października Co do żarnika to musisz go lekko w lewo przekręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturito83 Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października Mam pytanko jakie żarnik zakładcie DS5 ma może ktoś jakieś sprawdzone bo przeszukiwałem allegro i ceny kosmiczne aź mnie głowa rozbolała🫠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Wielkiego wyboru w D5S niestety nie ma. Albo Osram albo Philips. Żarniki D1S i D3S mają bardzi dobre żarniki Osram CBI( Cool Blue Interesse ). Ale w segmencie D5S ich brakuje. Wybrałbym Osram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturito83 Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października Dziękuje bardzo za odpowiedz😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Najlepiej wymienić obie strony, gdyż żarniki z biegiem czasu wypalają się i tracą na jasności. Poza tym gdy wymienisz tylko jeden, będziesz miał różnicę nie tylko w jasności, ale także w temperaturze światła (barwie światła). Dlatego aby tego uniknąć, dobrze jest wymienić obie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturito83 Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października Tak to jest racja mam zamiar 2 żarniki wymienić Witam ma może ktoś sprawdzoną stronę internetową by zakupić oryginalne żarniki d5s dużo tego w sieci lecz wszystko China prosiłbym o jakiś link jeżeli ktoś ma pozdrawiam wszystkich z forum😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października https://www.ledperf.pl/zarowka-xenon-d5s-osram-xenarc-original-4100k-66144-p-109616.html?srsltid=AfmBOor28rfuRbtFfSlQ-dDNqFUaQHTIY4503uZKMq7yhmWKMsqNFx4t lub ebay albo Amazon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturito83 Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października Dziękuje za link pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi