Kuba15437 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Witam. Mam problem z Audi a4b6 1,6 b+g 2003r. Wczoraj pojechałem na miasto zgasiłem auto po powrocie chciałem odpalić z kluczyka nie dała rady, dopiero z popychu od razu odpala stawiam na rozrusznik, bo nic nie kręci, akumulator jest sprawny, miałem wymienianą uszczelkę pod głowicą jeżeli to jakaś dotykowa informacja. Podsumowując odpala tylko z popychu i stąd moje pytanie czy to jest wina rozrusznika czy czegoś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Skoro zero reakcji na przekręcenie kluczyka to tak, padł rozrusznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15437 Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 22 godziny temu, Langista napisał(a): Skoro zero reakcji na przekręcenie kluczyka to tak, padł rozrusznik. A jest możliwość że jakieś szczotki się zacięły czy coś w tym stylu Sory jestem ciemny co do mechaniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Wszystko w środku rozrusznika jest, trzeba go zdemontować i oddać do regeneracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi