Lukasza4b8 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Witam od 2 dni borykam się z problemem nierównej pracy silnika na wolnych obrotach. Występuje jeden błąd którego niemożna skasować. Kilka miesięcy temu wymieniałem wtryski. Miesiąc temu wymieniałem pompę wtryskowa z powodu nieszczelności na walku odrazu został wymieniony rozrząd i kompletne sprzęgło z dwumasa. Nie zauważyłem spadku mocy auta. Jedynie nierówna praca silnika. Odpala normalnie czy to ciepły czy zimny ale silnik pracuje bez zmian. Proszę o jakieś podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie zdjęcia czy kody błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasza4b8 Opublikowano 23 Października Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października Witam niestety nie miałem takiej możliwości nie posiadam komputera sprawdzał mi znajomy znajomego i została fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Ta fotka nic tu nie wnosi, bo zawiera tylko informację zawartą w sterowniku silnika, aby odczytać zapisane błędy w sterowniku Gateway. Jedź do kogoś, podłącz auto pod komputer, wykonaj pełny auto-scan, zapisz go, następnie go tu wrzuć w postaci dokumentu tekstowego. txt. Bez tego to wróżenie a nie diagnozowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi