Big Lebowski Posted October 25 Posted October 25 Cześć, mam pytanie, czy kołek nr 5 wchodzi bezpośrednio w karoserię czy jest tam może jeszcze jakaś dodatkowa gumowa tuleja?
Big Lebowski Posted October 25 Author Posted October 25 12 godzin temu, MichauKR napisał(a): Jest gumowa tuleja @MichauKR czy znasz może jej numer? Niestety nie mogę jej namierzyć na schematach.
MichauKR Posted October 28 Posted October 28 Tu znajdziesz numer: /touch-icon/logo-icon.png Audi katalog części - ETKA Online, Audi EUROPA, oryginalny Katalog Audi EUROPA AUDI.7ZAP.COM katalog części Audi - . ETKA. szukaj części według oryginalnego numeru Audi, rynek EUROPA
Big Lebowski Posted October 31 Author Posted October 31 (edited) W dniu 25.10.2024 o 10:33, MichauKR napisał(a): Jest gumowa tuleja @michauKR Już wcześniej szukałem w etce. Nie mogę tego znaleźć. Aby być precyzyjnym. Sama tuleje w obudowie filtra powietrza mam. Pytanie czy coś wchodzi bezpośrednio w błotnik? Domyślam się, że nie wchodzi tam plastik, a właśnie jakaś guma. Edited October 31 by Big Lebowski
Recommended Posts