NelsonPL Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Chcę wymienić przyciski sterowania szyb itd na chromowane... Gdzie można kupić i jaki numer tych części? Mile widziana instrukcja wymiany. Ps. Mam zamiar wymienić z przodu i z tyłu (wszystkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października 8K0959851FV10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 25 Października Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października Czy wymiana jest prosta? Wymieniałem już zamki czy ogarnę przyciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Jak miałeś zdjęte boczki to łatwa wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października Jaki koszt jeśli chcę kupić OEM do przednich drzwi i tylnych i nawet do otwierania klapy bagażnika? Chińskie nie wchodzą w grę.. Tylko i wyłącznie ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Do drzwi kierownika panel kosztuje 379.39zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października Nowy? Proszę w wszystkie numery części pod wymianę (chrom) Drzwi kierowcy,pasażera oraz tył lewy i prawy. W grę wchodzi też przycisk otwierania klapy bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października W ASO to chyba nowe sprzedają. Audi A4/Avant (2013 - 2015) - przełącznik w tapicerce drzwi. > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne VAG ETKA Online. Audi. Audi A4/Avant. (2013 - 2015)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października Tylko ja mam starsze auto nie z 2013--czy będzie pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi