NelsonPL Posted October 25 Posted October 25 Chcę wymienić przyciski sterowania szyb itd na chromowane... Gdzie można kupić i jaki numer tych części? Mile widziana instrukcja wymiany. Ps. Mam zamiar wymienić z przodu i z tyłu (wszystkie)
NelsonPL Posted October 25 Author Posted October 25 Czy wymiana jest prosta? Wymieniałem już zamki czy ogarnę przyciski?
NelsonPL Posted October 26 Author Posted October 26 Jaki koszt jeśli chcę kupić OEM do przednich drzwi i tylnych i nawet do otwierania klapy bagażnika? Chińskie nie wchodzą w grę.. Tylko i wyłącznie ORI
NelsonPL Posted October 26 Author Posted October 26 Nowy? Proszę w wszystkie numery części pod wymianę (chrom) Drzwi kierowcy,pasażera oraz tył lewy i prawy. W grę wchodzi też przycisk otwierania klapy bagażnika.
Hugo Posted October 26 Posted October 26 W ASO to chyba nowe sprzedają. Audi A4/Avant (2013 - 2015) - przełącznik w tapicerce drzwi. > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne VAG ETKA Online. Audi. Audi A4/Avant. (2013 - 2015)...
NelsonPL Posted October 26 Author Posted October 26 Tylko ja mam starsze auto nie z 2013--czy będzie pasować?
Recommended Posts