Monti Opublikowano 26 Października 2024 Opublikowano 26 Października 2024 (edytowane) Cześć, problem dotyczy klap w kolektorze ssącym. Założyli nowy kolektor razem z nastawnikiem i w dalszym ciągu błąd występuje. Adaptacja przechodzi, system ok. Wrzucam logi z jazdy i auto scan. Dzięki za wszystkie sugestie. Log #879783 LOG.TUNEZILLA.COM Audi kolektor.txt Edytowane 27 Października 2024 przez Monti
Monti Opublikowano 27 Października 2024 Autor Opublikowano 27 Października 2024 @Muskel1Mogę liczyć na jakaś wskazówkę? 😁
Muskel1 Opublikowano 27 Października 2024 Opublikowano 27 Października 2024 Bo pewnie komponenty nie ori tylko zamienniki założone.
Monti Opublikowano 27 Października 2024 Autor Opublikowano 27 Października 2024 Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Bo pewnie komponenty nie ori tylko zamienniki założone. Założyli wszystko Pierburg.
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 27 Października 2024 Rozwiązanie Opublikowano 27 Października 2024 No ale nie ori.
Monti Opublikowano 27 Października 2024 Autor Opublikowano 27 Października 2024 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): No ale nie ori. No oni ori to to nie jest. Czyli klapa i nastawnik kiepskiej jakosci.
Muskel1 Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 Nastawniki, czujniki i inne elektroniczne elementy montuję tylko oryginalne z ASO. Zbyt wiele razy miałem doświadczenia, że zamienniki właśnie jakieś głupie wartości do sterownikaów podawały wynikiem czego wywalało błędy.
Monti Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 @Muskel1 Cześć, czy wartości wymaganr nie powinny się zmieniać od warunkow jazdy? Zastanawia mnie sytuacja, gdzie wartość zadana caly czas wynosi 100%. Nie powinna się zamykać i otwierać?
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Powinno się zmieniać zależnie od stanu obciążenia silnika.
Monti Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Powinno się zmieniać zależnie od stanu obciążenia silnika. No właśnie a tutaj ciągle mamy 100 lub 0 %. Nie zmienia sie nic.. Tak jak na logu który wrzuciłem.. Zastanawiam się czy coś w mapie nie bylo grzebane..
Rekomendowane odpowiedzi