saczi Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Witam, mam pytanko tak jak w tytule, czy felgi 7,5x17 ET 27 na oponach 235/45 wejdą do a4 b7 na zawieszeniu 1bv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Mam w b6 felgi 7,5x17 et 29 z zawiasem 1BE i pasują idealnie do lini błotników. B7 to praktycznie to samo, więc powinno pasować, ewentualnie mogą wystawać ze 2 milimetry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczi Opublikowano 30 Października Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października Też masz opony 235/45? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Tak zgodne z ori rozmiarem. A wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczi Opublikowano 30 Października Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października No ladnie to wyglada, nic nie obciera z tylu pod obciazeniem czy na hopach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Nic, ale u mnie nie dobija zawias tak mocno bo mam w nim wszystko wymienione 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczi Opublikowano Niedziela o 14:07 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:07 Jednak zdecydowałem się na 225/45 i jest git ale 235/45 też by weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi