jacek647210 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Dzień dobry wszystkim forumowiczom ! Mam problem z swoją a4 B7 2.0 alt Nowe Świece Cewki Odma Czwórnik odmy Problem: do 90° na zegarach przy dodaniu gazu auto się ksztusi, dusi przez okres ssania wypada któryś zapłon Podaje kody błędów. 17700 , 17536 ,16514 Fajnie jakby ktoś był z lublina bądź okolic i pomógł w temacie logów , lub ogólnie powiedział co i jak. Pozdrawiam!
przem8 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Masz termostat do wymiany i na 90% sondę przed katem. Jeśli objaw występuje tylko na gazie to sprawa prosta. Logi zrób 2+33 na obu paliwach od 1,5 do 6 tys obr. Przed logami kasujesz błędy nawet jak ich nie ma.
jacek647210 Opublikowano 4 Listopada Autor Opublikowano 4 Listopada Dziękuję bardzo za podpowiedzi. W weekend się tym zajmę, czy mógłbym w razie czegoś się do Ciebie zwrócić z logami? Tzn. żebyś powiedział mi co i jak? Oczywiście odpłatnie 🙂
przem8 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Godzinę temu, jacek647210 napisał(a): Tzn. żebyś powiedział mi co i jak? Tu masz na przykładzie 1.8t jak robić logi. Ciebie póki co interesują grupy 2+33. Jak zrobisz to tu wklej linki do logów, a logi wrzucasz na https://log.tunezilla.com/ Edytowane 4 Listopada przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi