MICHAL1218 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Witam posiadam Audi a4 b8 lift 2.0tdi cglc manual może ktoś podesłać numery albo najlepiej linki do termostatu, małego termostatu (o ile w wersji manual jest) i zaworu zwrotnego ) jak możecie się domyślić auto nie trzyma temperatury a nie mogę nigdzie znaleźć typowych numerów a nie chce zamówić czegoś innego. Zamówiłem narazie ten termostat z foto będzie ok? Edytowane 7 Listopada przez MICHAL1218 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tass Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 3W0122351, termost "DSG" (różnie go nazywają) 1K0121113A, wymieniałem u znajomego w ubiegłym roku, ale na ori. termostaty i zawór zwrotny i u niego pomogło, ten zawór zwrotny to nie wiem czy warto wymieniać, można go wyjąć/wypchnąć jakimś prętem i sprawdzić łatwo czy działa, teoretycznie tam nie ma co się zepsuć, o ile np. nie pęknie. Edytowane 7 Listopada przez tass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi