Andreoo Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Witam mam dziwną sytuację ponieważ jeżdżąc po mieście z kratek nadmuch działa wyjadę na autostradę przy maksymalnych obrotach wentylatora przestaje dmuchać z kratek i nie wiem co jest nie tak błąd wyszedł B201000 nie wiem za co się zabrać pomóżcie bo jestem zielony w tym może ktoś miał już taki przypadek z góry dziękuję bardzo
DedykOOOO Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Witam, podpinam się pod temat. Z tymze tutaj chyba ja narobilem zamieszania. Kiedys mialem juz podobny problem z silniczkami do sterowania klapami powietrza. Dzisiaj chcialem wymienic jeden z silniczkow i zrobic nastawy podstawowe. Włączylem w VCDS aby zresetowac wszystko w danym sterowniku i jeden blad mi się usunął to wyskoczyl drugi. Wrzucam scan. Czy ktos wie jak mam rozwiązac chocaz ten bład bf201000? ReadMe.txt
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Nic nie ma w załączniku. Wrzuć pełny auto-scan .
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada W dniu 23.11.2024 o 08:35, Andreoo napisał(a): Witam mam dziwną sytuację ponieważ jeżdżąc po mieście z kratek nadmuch działa wyjadę na autostradę przy maksymalnych obrotach wentylatora przestaje dmuchać z kratek i nie wiem co jest nie tak błąd wyszedł B201000 nie wiem za co się zabrać pomóżcie bo jestem zielony w tym może ktoś miał już taki przypadek z góry dziękuję bardzo Jak wyżej, wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie zdjęcie czy kod błędu.
DedykOOOO Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nic nie ma w załączniku. Wrzuć pełny auto-scan . Mozesz zobaczyc jeszcze raz? Masz tam krótką informację ale masz zakładkę w tym notatniku. Log-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txt
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie wycinki.
DedykOOOO Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada (edytowane) 47 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie wycinki. Prosze, wrzucam pelny AutoScan. Zakladka FULLSCANLog-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txtLog-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txtLog-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txtLog-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txtLog-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txtLog-WAUZZZF4XHA139809-180959km-112442mi.txt Edytowane 26 Listopada przez DedykOOOO POPRAWKA
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada To nie jest pełny auto-scan wszystkich sterowników.
DedykOOOO Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): To nie jest pełny auto-scan wszystkich sterowników. To jak mam pobrać pełny? Jestem w menu głównym po skanowaniu i mam cały plik zapisan od engine aż po Sunrof. Łącznie 24 pozycje
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Wykonujesz pełny auto-scan, następnie zapisujesz go.
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 5 minut temu, DedykOOOO napisał(a): To jak mam pobrać pełny? Jestem w menu głównym po skanowaniu i mam cały plik zapisan od engine aż po Sunrof. Łącznie 24 pozycje Zobacz co wrzciłeś. Jest tam tylko zapis sterownika 08.
DedykOOOO Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Teraz, DedykOOOO napisał(a): s12345 SCAN.txt 22.9 kB · 0 pobrań 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zobacz co wrzciłeś. Jest tam tylko zapis sterownika 08. 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zobacz co wrzciłeś. Jest tam tylko zapis sterownika 08. Post powyżej,chyba już jest ok. Nie wiem dlaczego taki plik mi wyszło. Na pc miałem full scan a na telefonie tylko 08 pozycje. Tak czy inaczej chyba już jest dobry.
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Dopóki masz błędy obu silniczków, nie wykonasz nastaw podstawowych. Jeden silniczek jest najprawdopodobniej mechanicznie uszkodzony, a z tym drugim brakuje komunikacji. Być może wiązka uszkodzona lub źle wpięta wtyczka.
DedykOOOO Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Dobra, czyli idę sprawdzać dzisiaj wiązki i kupić ewentualnie jeden albo dwa silniczki. Wtedy się odezwę. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi