DedykOOOO Posted November 29 Posted November 29 Witam,tak jak w temacie, chcę odpiąć jedną wtyczkę 91 pinów, czy do tego muszę odłączać akumulator? Jezeli tak to czy później trzeba coś adaptować i ustawiać na nowo? Szukałem na forum,nie znalazlem odpowiedzi, jezeli taki temat juz istnieje to proszę o przzekierowanie Pozdrawiam.
Muskel1 Posted November 29 Posted November 29 Możesz odłączyć ale nie musisz. Jeżeli odłączysz aku możliwe, że trzeba będzie przuyczyć czujnik kąta skrętu (jazda próbna). W każdym razie trzeba będzie po tym przyuczyć pozycje krańcowe szyb w każdym sterowniku drzwiowym.
Solution DedykOOOO Posted November 29 Author Solution Posted November 29 30 minut temu, Muskel1 napisał(a): Możesz odłączyć ale nie musisz. Jeżeli odłączysz aku możliwe, że trzeba będzie przuyczyć czujnik kąta skrętu (jazda próbna). W każdym razie trzeba będzie po tym przyuczyć pozycje krańcowe szyb w każdym sterowniku drzwiowym. Dobra, dzięki za informację tez tak zrobilem,nie odłączałem AKU i wszystko gra. Szybkie pytanie i szybka odpowiedź, temat uwazam za zamkniety
Recommended Posts