zdolny Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Czesć Wymieniając zamek w tylnej klapie bagażnika natknąłem się na coś dziwnego, aczkolwiek sądząc po kostkach wygląda na coś fabrycznego. Są to dwie małe lampki z pomarańczowymi kloszami, ktoś ty je trysnął srebrnym szprajem. Kable od nich idą do wiązki. Lampki nie dają znaku życia, żarówek ani prądu dochodzącego do nich jeszcze nie sprawdzałem. Pierwsza moja myśl, że jest to coś pochodzące z jakiegoś oświetlenia ostrzegawczego z amerykańskiej wersji?
Fazii Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Pokaż kostki zasilające te lampki oraz kolory przewodów idących do kostek
zdolny Opublikowano Poniedziałek o 14:50 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:50 Rozebrałem dziś na nowo tylną klapę by sprawdzić jak to jest poprowadzone. I znalazłem łączenie, jednak to rzeźba. Wpięte to było w wiązkę która wyglądała jak by była od podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Wpięte było to w brązowy i biało - żółty. Namierzyłem co to było, te odblaski to kierunki boczne z Audi A3. Co autor miał poprzednio na myśli, nie mam pojęcia. Jak widzisz ten post poprzedni właścicielu daj mi znać bo jestem ciekawy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to oszukanie komputera. Jak kupiłem auto to wyciągnąłem z niego dużą garść chińskich ledów. I tak myślę, że poprzednik kupił takie do podświetlenia tablicy, było ok tylko że komp walił błąd, to ten wpiął się w układ z dwiema żarówkami normalnymi i gitara. Dlatego były schowane za tapicerką w klapie. Szkoda że tylko nie pomyślał że mogło by to biedy napytać bo kierunki były już stopione fest.
Rekomendowane odpowiedzi