Luis Fonsi33 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Cześć, miałem mała kolizję, rozwalił mi się prawy reflektor tzn. oprawa, odbłyśnik i mocowania, poza tym już słabo świeciły i chcę zmienić obie lampy z xenon na h7 depo, dużo jest roboty z przerobieniem wiązki itd? Kolega ma wyżej wymienione i różnica jest kolosalna, nie idzie dostać prawej przedniej a jak są to sprzedają po 800 zł obie bo pojedynczo nie chcą sprzedawać, na szrotach nie ma a jak są pojedyncze to śmietniki wg mnie zmiana obu reflektorów na nowe h7 za 600zł to dobra opcja, zastanawia mnie tylko jak je podłączyć bo nie znam się na tym z góry dzięki za pomoc 👏
Fazii Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Podpinasz lampy H7 i gra bez przeróbek. Masz wtedy zwykłe lampy z samo poziomem.
Luis Fonsi33 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 53 minuty temu, Fazii napisał(a): Podpinasz lampy H7 i gra bez przeróbek. Masz wtedy zwykłe lampy z samo poziomem. Kurde, myślałem że wiązka xenon jest inna i pod h7 będzie trzeba przerabiać, jeśli nie to dzięki za poradę 😄
Rekomendowane odpowiedzi