pawelinho71 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Czy udało się komuś aktywować internet tzw. "Pakiet Smartfon i Aplikacja". Proces był stosunkowo łatwy w B9, aktywowałem to wielokrotnie. W przypadku B10 1. Na stronie CT https://audi.cubictelecom.com/pl otrzymuje info że auto nie jest w bazie 2. W MyAudi mam możliwość przejścia procesu aktywacji ale jestem proszony o potwierdzenie tożsamości w salonie Plus Polkomtel (nie mam jednak dostępu do żadnych danych które mogę przedstawić w Plusie by powiązali auto) 3. Utworzyłem konto w "Internet w samochodzie" od Plusa i potwierdziłem tożsamość. W instrukcji sugerują podłączenie się do WLAN samochodu co sparuje konto plusa z autem, ale w aucie nie ma pakietu danych i nie da się tego aktywować przez brak internetu... 4. Pisałem do support Cubic, twierdza że dla mojego VINu nie ma opcji internetu - co nie jest możliwe przy wybranych opcjach konfiguracji. Inny nie działający case z zcyforymi usługami to cyfrowy kluczyk. 1. mam opcje cyfrowego kluczyka 2. auto nie otwiera się po przyłożenie karty do klamki 3. w MMI probuje aktywować cyfrowy kluczyk ale jestem odsyłany do aktywacji w aplikacji MyAudi 4. My Audi twierdzi ze "Usługa niedostępna/. Twoje urządzenie jest kompatybilne, lecz usługa wysłała nieprawidłową odpowiedź. Samochód może nie mieć niezbędnego wyposażenia." Mam do zrobienia akcje Akcja 06XW Oprogramowanie 03.01.00/C (28.11.01 Wiem ze jest to akcja która naprawia błąd w którym ekran dla pasażera jest widoczny dla kierowcy w trakcie jazdy, więc wolałbym tego nie robić
Rekomendowane odpowiedzi