Czajson Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Czy ktoś z forumowiczów może mi wytłumaczyć czym się różni kokpit klimatyzacji i radia w b8 polift? Jestem na etapie poszukiwań i widzę dwa pokrętła małe po lewej i prawej stronie. Następnie jedno duże pokrętło nie wiem od radia czy od klimy, albo dwa duże pokrętła jedno nad drugim. O co chodzi? Jaka jest najlepsza konfiguracja. I jeszcze ekran są jakieś większe czy mniejsze? I czy ekran w b8 będzie zawsze kolorowy? Czy może różnią się te ekrany rozdzielczością albo wielkością?
Hugo Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Na sam początek polecam zajrzeć tutaj https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/instrukcja-obsługi-audi-a4-b8-2011-2015-polift-język-polski-r40/ 1
Czajson Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Oki. Z instrukcji dowiedziałem się że istnieje klima jednostrefowa ta z jednym dużym pokrętłem lub dwustrefowa z małymi pokretlami (w manualu napisane 3 strefy) czyli na tyle też było sterowanie klimą?Dziwne bo w b7 była zawsze dwustrefowa. Krok do tyłu? A co z radiem. Są różne systemy? To radio z dużym pokrętłem jest lepsze czy bez pokrętła lepsze?
Rozwiązanie Hugo Opublikowano 9 Lutego Rozwiązanie Opublikowano 9 Lutego 29 minut temu, Czajson napisał(a): dwustrefowa z małymi pokretlami (w manualu napisane 3 strefy) czyli na tyle też było sterowanie klimą? W B8 jest 3-strefowa 29 minut temu, Czajson napisał(a): To radio z dużym pokrętłem jest lepsze czy bez pokrętła lepsze? MMI 3G High + jest najwyższym modelem 1
Czajson Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Już wszystko wiem. Szukać z dwoma małymi pokrętłami i mmi 3g high plus s- line . Będzie ciężko 😉 1
Hugo Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, Czajson napisał(a): Będzie ciężko 😉 Łatwo nie jest. Jak szukałem kiedyś swojej to zajęło mi to 9 miesięcy 😁
Rekomendowane odpowiedzi