Szef901 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Witam Panów posiadam od 12 lat seata exeo 2.0 caga z 2009r samochód sobie stał kilka miesięcy ponieważ poszła mi pompa CR ...i zbierałem fundusze..zakupiłem nowe 4 wtryski pompe CR nawet 2 jedną pierw po regeneracji a 2 nową z zaworem bo zgłupiałem...opis usterki samochód nie odpala nadal po wymianie baku wraz z pompą w baku..i układu całego az do filtra;) ...układ odpowietrzałem kilkanaście razy filtry itp nowe... czujnik przedni na listwie CR takrze nowy, listwe przeczysciłem cisnieniowo:)... podmieniałem pompe bo myślałem ze nie tłoczy to samo odpowietrzony cały układ przy wtryskach nawet dalej nic...i co zauwazyłem robiąc testy pezekazników komputerem wlaczalem pompy na przemian w baku pomocniczą wszystkie działają.. lecz wydaje mi sie ze po przekręceniu kluczyka nie podają paliwa..wydaje mi sie było tak ze po przekręceniu kluczyka pompa podawała paliwo przez jakieś 3 sekundy a teraz jest cisza..a teraz nic zero reakcji wypowiedzcie się panowie rece mi opadają kupa kasy wrzucone auto stoi.. P.s posiadam tez a4 b8 z takim silnikiem wiec zawsze coś mogę podmienić jakiś czujnik części Edytowane 3 godziny temu przez Szef901
Rekomendowane odpowiedzi