nathalie Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Chłopaki, pomocy.... Szukam b8, po 2013 w quattro, 2.0.... Znalazłam takie cudo: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a4-audi-a4-2-0-tdi-quattro-ID6H3pGq.html Tylko jak to na babę kupuję oczami... nie chciałabym sobie zrobić krzywdy i zostać z trupem... Nie chce ktoś z Was sprzedać? 😊 Moje wymagania: nie skóra - nie lubię nie czerwony - nie będę robić konkurencji straży pożarnej do 40 tys. najlepiej w promieniu do 100 km od Bielska-Białej. Dzięki!
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Silnik CGLC znany z pożerania oleju i uszkodzonych dpf. Byłbym ostrożny. Poza tym na jednym ze zdjęć widoczny jest raport z ostatniego przeglądu technicznego, pojazd otrzymał przegląd i plakietkę ale w rubryce mankamenty są widoczne jakieś wpisy. Niestety nie widać dokładnie co bo położył na tym miejscu kluczyki. Jeżeli dobrze widzę, to jest tam napisane, że na skrzyni biegów są wycieki oleju. Dodatkowo auto wyposażone jest w jednostrefową klimatyzację, co jak dla mnie zawsze odpada przy wyborze aut.
nathalie Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Dzięki! Ja tego właśnie nie widziałam...
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Widoczny na raporcie kod mankamentu to D8.4.1b Oznacza on tak jak napisałem wycieki/zapocenia oleju na skrzyni biegów lub/oraz wycieki/zapocenia oleju na silniku😉 Edytowane 3 godziny temu przez Muskel1
nathalie Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dziękuję za pomoc. W które 2.0 celować żeby potem nie było płaczu? Myślałam, że coś wiem więcej a g... wiem. Edytowane 2 godziny temu przez nathalie
Rekomendowane odpowiedzi