Bristol Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Panowie co o niej sądzicie? Możne znacie ten samochód? https://www.olx.pl/d/oferta/audi-a5-pakiet-rs-full-salon-pl-jak-nowa-sliczna-zamiana-CID5-ID14L8XT.html
marcin_o23 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu pakiet RS, dobre, zderzak przedni na wzór RS, kierownica to jakiś dramat a nie RS, poza tymi bredniami co wypisał ten sprzedawcy to twoja decyzja czy takie coś cię interesuje
Lovely Man Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Sprzedający nie podał nr VIN i nic że jest bezwypadek, więc pewnie było coś robione, do tego 2 drzwiówka jest max niepraktyczna, za tą kasę kupisz auto 2 lata młodsze, a jak dorzucisz parę zł to opchnę Ci A4 allroad z 2021 A jak rzeczywiście chcesz dwudrzwiową to Ci powiem że u Lellka w Gliwicach jest o niebo ładniejsza i dychę tańsza z mniejszym przebiegiem w programie Audi select plus A5 w S-line w pięknym białym metaliku, z bang-olufsen
Bristol Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Lovely Man napisał(a): Sprzedający nie podał nr VIN i nic że jest bezwypadek, więc pewnie było coś robione, do tego 2 drzwiówka jest max niepraktyczna, za tą kasę kupisz auto 2 lata młodsze, a jak dorzucisz parę zł to opchnę Ci A4 allroad z 2021 Piękna ta Twoja A4 ale odpada bo mam już A6 allroad i właśnie szukam jakiejś coupe. Co do czerwonej A5 to masz rację. Taki trochę ulep z niej... Sprzedająca podczas wymiany SMS napisała że była jedna szkoda a później podczas rozmowy telefonicznej z Jej chłopakiem powiedział że były dwie szkody... Jutro mam wolne to możesz podjadę ją zobaczyć bo mam do niej nie wiele ponad 50km. Co do białej z A5 z Gliwic to byłem wczoraj ją zobaczyć. Nie była jeszcze odpicowana do sprzedaży bo kupili ją przed wczoraj. Z zewnątrz ma S-Line. W Środku nie ma. Ale to też nie jest jakiś duży problem. Były trzy drobne szkody ale na prawdę drobne parkingowe bo od razu mi to pokazali. Ma jakieś drobne defekty lakieru no ale to samochód używany to też nie ma co świrować. Sprzedawca powiedział że do oddania jest za 115 jeśli się zdecyduje. No i pełna FV. Ta czerwona FV nie ma. Sprzedaż na umowe k/s.
Lovely Man Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Chyba że tak, jak coupe ma być to OK, rozumiem A może wolisz cabrio ze szklanym dachem i FV23%? Mam krajowego, bezwypadkowego Mesia SLK350 z 2015 roku z przebiegiem 14.000 km 306 KM w wolnossącym V6 daje wielki fun z jazdy, a robi za cabrio i coupe w jednym
Rekomendowane odpowiedzi