Adam87 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W marcu był zlot i chyba wszyscy byli na letnich, to w kwietniu.... 1
Hugo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Młody właśnie wyjął spod koca karocę, więc ja musiałem zamówić pogodę na zlot 2
Rob@k Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Czyli pogoda musi być, bo Prezes bez dachu wjeżdża 🤣 2
Hugo Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 1 godzinę temu, Rob@k napisał(a): Czyli pogoda musi być, bo Prezes bez dachu wjeżdża 🤣 Ja dachowcem przyjadę. Cabrio to auto Juniora 😉 Od 4 roku życia był na wszystkich zlotach ze mną, a w tym roku w końcu zawita swoim 😎 Cholera, poczułem się staro 🙃 P.S. Pogodę i tak załatwiam. Wczoraj było 14*C. Nagrzewają na nasz przyjazd 😁 2
Olek Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 6 godzin temu, Rob@k napisał(a): Czyli pogoda musi być, bo Prezes bez dachu wjeżdża 🤣 Tak może być 🤣🤣🤣 1
Monti Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Siema, czy ktoś leci od Legnicy? My z @Rob@k już wstępnie umówieni, może ktoś chce się dołączyć? 😁 Edytowane 7 Marca przez Monti 1
Olek Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 17 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Chyba już można zacząć … Lato czy zima ? Właśnie do wulkanizatora jadę na zlot jak talala będą 4
Pat 44 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 19 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Chyba już można zacząć … Lato czy zima ? No jeszcze pytasz😎 🛞Lato już siedzi 1
Rob@k Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 41 minut temu, Pat 44 napisał(a): No jeszcze pytasz😎 🛞Lato już siedzi A wogule zdjęte było 🤣 1
Pat 44 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 10 minut temu, Rob@k napisał(a): A wogule zdjęte było 🤣 Było ale nie wiem po co😏 1
Michu1996 Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca W dniu 7.03.2025 o 18:44, Rob@k napisał(a): A wogule zdjęte było 🤣 U mnie nie 1
Pat 44 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Hej🫡 jedzie może ktoś też w czwartek na Bukowinkę w tym roku🤔😎 1
Hugo Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 24 minuty temu, Pat 44 napisał(a): Hej🫡 jedzie może ktoś też w czwartek na Bukowinkę w tym roku🤔😎 Na pewno trochę ludzi będzie
Pat 44 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 2 minuty temu, Hugo napisał(a): Na pewno trochę ludzi będzie No to fajnie 😉
PIXI Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) Ktoś zostaje do poniedziałku ? Edytowane 15 Marca przez PIXI
Rekomendowane odpowiedzi