Mateusz 1811 Opublikowano Poniedziałek o 13:22 Opublikowano Poniedziałek o 13:22 Witam wszystkich posiadam Audi A4 B8 Avant 2014 S-line. Pytanie do was bo chciałbym zrobić wydech na dwie strony jak w S4 i potrzebuje jakiejś pasującej dokładki do tyłu i jedyne co znalazłem to takie coś z mojego rocznika Dokładka Tylna Maxton Audi A4 B8 Facelift (Wersja z pojedynczymi wydechami z dwóch stron) | Maxton Design \ Audi \ A4 / S4 / RS4 \ A4 \ B8 FL [2011-2015] \ Sedan Maxton Design \ Audi \ A4 / S4 / RS4 \ A4 \ B8 FL [2011-2015] \ Avant SIDOVSKI.COM Dokładka Tylna Maxton Audi A4 B8 Facelift (Wersja z pojedynczymi wydechami z dwóch stron) |... i czy to będzie pasować czy macie jakieś inne propozycje? Bardzo dziękuję za odpowiedź
Rozwiązanie Hugo Opublikowano Poniedziałek o 13:43 Rozwiązanie Opublikowano Poniedziałek o 13:43 Za dużo opcji nie masz: 1. Pług od Maxtona 2. S4 3. Przeróbka ori dokładki, tylko to gruby projekt. Miałem taką u siebie. Zerknij na mój Instagram i tam są foty https://www.instagram.com/loveaudi.pl/
Mateusz 1811 Opublikowano Poniedziałek o 18:18 Autor Opublikowano Poniedziałek o 18:18 4 godziny temu, Hugo napisał(a): Za dużo opcji nie masz: 1. Pług od Maxtona 2. S4 3. Przeróbka ori dokładki, tylko to gruby projekt. Miałem taką u siebie. Zerknij na mój Instagram i tam są foty https://www.instagram.com/loveaudi.pl/ Super czyli ,,pług od Maxtona” co to dokładnie znaczy i cały zderzak od S4 mam rozumieć musiałbym kupić zeby to siadło? Bo w przeróbki ori zderzaka szczerze to nie chce mi się bawić.
Hugo Opublikowano Poniedziałek o 18:21 Opublikowano Poniedziałek o 18:21 1 minutę temu, Mateusz 1811 napisał(a): ,,pług od Maxtona” co to dokładnie znaczy Ja tak nazywam tą dokładkę, bo kojarzy mi się z pługiem 2 minuty temu, Mateusz 1811 napisał(a): cały zderzak od S4 mam rozumieć musiałbym kupić zeby to siadło Jak masz zderzak S-line to wyrzucasz tylko dokładkę z S4 i gotowe.
Mateusz 1811 Opublikowano wczoraj o 06:15 Autor Opublikowano wczoraj o 06:15 12 godzin temu, Hugo napisał(a): Ja tak nazywam tą dokładkę, bo kojarzy mi się z pługiem Jak masz zderzak S-line to wyrzucasz tylko dokładkę z S4 i gotowe. Aaa hahaha już rozumiem , myślałem , że coś nowego wymyślili 😅 Okej to dziękuję za odpowiedź i będę coś szukał Jedyne co znalazłem narazie to coś takiego, myślisz, że będziesz pasować? allegro.pl ALLEGRO.PL 1
Hugo Opublikowano wczoraj o 06:31 Opublikowano wczoraj o 06:31 Myślałem, że chciałeś zrobić tak jak w S4 czyli podwójne końcówki, a ta dokładka jest na pojedyńcze.
Mateusz 1811 Opublikowano wczoraj o 06:41 Autor Opublikowano wczoraj o 06:41 18 minut temu, Hugo napisał(a): Myślałem, że chciałeś zrobić tak jak w S4 czyli podwójne końcówki, a ta dokładka jest na pojedyńcze. Właśnie wiem ale coś nie mogę znaleźć niczego konkretnego 18 minut temu, Hugo napisał(a): Myślałem, że chciałeś zrobić tak jak w S4 czyli podwójne końcówki, a ta dokładka jest na pojedyńcze. Znalazłem coś takiego tylko potrzebuje potwierdzenia i zmawiam bo niby pisze, że pod S-line zderzak ale raz się już tak nadziałem więc wolę zapytać 😅 allegro.pl ALLEGRO.PL
Rekomendowane odpowiedzi