Andrzej7890 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Witam grupę, jakiś czas temu przestał działać wyświetlacz MMI. Pomimo wyświetlacza chyba wszystko działa bo radio, aux itd działają. Podsyłam zdjęcia kodów błędów. Macie jakiś pomysł od czego mogę zacząć naprawę? Z góry dziękuję za pomoc 😎
Muskel1 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Wrzucamy zawsze pełny auto-scan w formie pliku tekstowego .txt, a nie wycinki czy zdjęcia.
Andrzej7890 Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca Poprawka: Log-WAUZZZ8K5DA023603-354480km.txt
Muskel1 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Wykonaj test magistrali MOST, zapisz wynik i go tutaj wrzuć.
Andrzej7890 Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca Czy dam radę zrobić test vcdsem? Jeśli tak to podpowiesz mi jak to zrobić? Szukałem w necie ale nie mogłem znałeść..
Muskel1 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Tak jak tu tylko wykonaj na pozycji Standard, nie tak jak na filmiku https://youtu.be/H68dJTpw6s8?si=oPZ1XosMOJmOk3jg
Muskel1 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca W każdym razie musisz naładować aku, bo Ci się zarządzanie energią włączyło. Naładuj, wykasuj błędy, sprawdź które powrócą.
Andrzej7890 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca Po usunięciu zostały te bledy: Log-WAUZZZ8K5DA023603-354520km n.txt
Muskel1 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Błędy nadal te same. Nie skasowałeś ich. Naładowałeś aku?
Andrzej7890 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca (edytowane) Przejechałem się 40 km, wydaje mi się że to wystarczy do podladowania aku. Edytowane 19 Marca przez Andrzej7890
Andrzej7890 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca Sorry, nie ten log wrzuciłem, poprawiam: Log-WAUZZZ8K5DA023603-354520km t.txt
Muskel1 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Wiązka/wtyczka lub sam wyświetlacz mają gdzieś usterkę/problem.
Andrzej7890 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca (edytowane) Czy da się to jakoś sprawdzić co jest uszkodzone? Np po sprawdzeniu napięcia na wtyczce? Czy pozostaje mi tylko wymiana tych elementów? Edytowane 19 Marca przez Andrzej7890
Muskel1 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Może ktoś tam kiedyś rozbierał i grzebał. Musisz wymontować i sprawdzić. Może gdzieś przewód złamany/wyrwany lub wtyka źle wpięta. Cieżko zdalnie ocenić.
Andrzej7890 Opublikowano Środa o 09:12 Autor Opublikowano Środa o 09:12 Podmieniłem wyświetlacz na inny, o tych samych numerach. Problem dalej ten sam. Wtyczka przy wyświetlaczu wygląda ok. Dokąd prowadzi instalacja od wyświetlacza? Może tam jest jakiś problem
Rekomendowane odpowiedzi