wadza Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia Witam. Okazało się że mam jakiś zamiennik tego czujnika ciśnienia. Czy po vinie mi dopasują oryginał czy z vcds odczytam?
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia VCDSem nie odczytasz. Po VINie i tylko ori z ASO.
wadza Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia czujnik zamówiony na jutro w aso. czy muszę spuścić czynnik z klimatyzacji?
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Nie musisz. Jest tam zawór zamykający automatycznie w czasie wykręcenia. Musisz szybko wykręcać. Niewielka część czynnika zawsze się wydostanie ale zawór zablokuje. Syknie tyko przez ułamek sekundy.
wadza Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Odebrałem dzisiaj z aso czujnik i nie pasuje po vinie. Okazało się że ten co mam jest też oryginalny ale nie widać na nim numerow.
wadza Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Gdy go wkręcam to dochodzi do końca ale cały czas syczy a stary dokręcam i jest ok. Mierzyli odległości i podobno są takie same.
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Oring ze starego czujnika został na starym czujniku czy w środku?
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Tam powinien być o-ring (gumowa uszczelka) 7H0820896 (7,6 × 1,6), która uszczelnia między zaworkiem a czujnikiem. Należy go także wymienić na nowy. Pewnie został w środku po wykręceniu czujnika. Poza tym, jeżeli dobrze widzę, to czujnik który kupiłeś (4H0969126C) został zastąpiony czujnikiem 5Q0959126B Edytowane 16 Kwietnia przez Muskel1
wadza Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Nie wiem bo na starym nie widać numerów a taki dobrali mi w aso. Oring zamówiony. Czyli muszę mieć w nowym na końcu B?
wadza Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Ten z czarna końcówka to nowy czujnik z aso
wadza Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia w aso powiedzieli mi że ten jest najnowszy. wymienić na b czy będzie pasował c?
Rekomendowane odpowiedzi