niewiar192 Opublikowano wczoraj o 17:30 Autor Opublikowano wczoraj o 17:30 Najstarszy to jest ten bez daty dzisiejszej 1 godzinę temu, niewiar192 napisał(a): Tego nie posiadam
niewiar192 Opublikowano wczoraj o 17:31 Autor Opublikowano wczoraj o 17:31 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć najstarszy jaki masz. Nakstarszy to jest ten na górze bez dzisiejszej daty
niewiar192 Opublikowano wczoraj o 19:05 Autor Opublikowano wczoraj o 19:05 1 godzinę temu, niewiar192 napisał(a): Nakstarszy to jest ten na górze bez dzisiejszej daty I ogólnie nie działa mi tylko tempomat ale wcześniej działał
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 23 godziny temu, niewiar192 napisał(a): Nakstarszy to jest ten na górze bez dzisiejszej daty Prosiłem o najstarszy auto-scan jaki masz, sprzed kodowań, a Ty wrzuciłeś jeden z 27 Marca 2025 oraz 2 Kwietnia 2025. To tutaj nic nie pomoże, bo oba są z pogrzebanymi kodowaniami.
niewiar192 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Prosiłem o najstarszy auto-scan jaki masz, sprzed kodowań, a Ty wrzuciłeś jeden z 27 Marca 2025 oraz 2 Kwietnia 2025. To tutaj nic nie pomoże, bo oba są z pogrzebanymi kodowaniami. No tak właśnie nie mam sprzed kodowac właśnie w tym problem czyli nie dobrze kurcze a czy tempomat można włączyć gdzieś w opcjach mmi bo w vcds mam niby włączony a nie działa i jeżeli mogę prosić o radę to co mogę zrobić teraz
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Spróbuj w sterowniku silnika wkleić nowe kodowanie 010C002C02070920. Po dokonnanych zmianach zarygluj auto pilotem na 15 min, po czym sprawdź czy działa.
Rekomendowane odpowiedzi