Dubaka Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Witam mam pytanie dotyczące tych listw na zdjęciu czy są z pakietu s-line czy zwykłe jakoś nie mogę odróżnić które to które może ktoś bardziej się zna i by mi powiedział (z góry dzięki)😊
Rob@k Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Zobacz numery na nich. Tu masz nr s-line. Listwy boczne: 8E0 853 969 D lewy tył 8E0 853 970 D prawy tył 8E0 853 960 C prawy przód 8E0 853 959 C lewy przód Edytowane 13 godzin temu przez Rob@k
Dubaka Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 6 godzin temu, Rob@k napisał(a): Zobacz numery na nich. Tu masz nr s-line. Listwy boczne: 8E0 853 969 D lewy tył 8E0 853 970 D prawy tył 8E0 853 960 C prawy przód 8E0 853 959 C lewy przód Właśnie sprzedawca nie chce podać
Dubaka Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) @Rob@kMoże pan/pani pomoże mi odróżnić bo znalazłem podobne w tym samym kadrze Edytowane 7 godzin temu przez Dubaka
Rob@k Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 12 minut temu, Dubaka napisał(a): @Rob@kMoże pan/pani pomoże mi odróżnić bo znalazłem podobne w tym samym kadrze Nie chce podać nr. Bo to pewnie zwykle są. Te drugie bardziej wyglądają na s line.
Rozwiązanie Hugo Opublikowano 7 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 7 godzin temu Za 200zł nikt nie sprzedaje listew S-Line 😁
Rekomendowane odpowiedzi