sus2charged Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Witam, mam taki problem, że drży samochód przy trzymaniu gazu, nie przy przyspieszaniu, puszczaniu gazu lub hamowaniu. Przy jednostajnym trzymaniu gazu. Dodatkowe objawy ( nie wiem czy to co jest uszkodzone to też od tego), ale lekkie bujnięcie samochodu przy odpalaniu i gaszeniu, oraz przy odpalonym silniku na luzie też tak co 0.5 sekund lekko drygnie samochód. Odpala bez żadnego problemu, nie czuje spadku mocy, nie kopci. Przy drganiu karoserii również drga gałka zmiany biegów. W ostatnim roku wymienione: -zawieszenie przód, -poduszka skrzyni biegów -poduszki silnika -odbijak - łożyska z piastami Proszę o pomoc bo już nie mam pomysłu co to może być
Langista Opublikowano Poniedziałek o 20:40 Opublikowano Poniedziałek o 20:40 Test na dwumas był robiony? Z jakiej firmy poduszki silnika? Przeguby były sprawdzane?
sus2charged Opublikowano Poniedziałek o 20:52 Autor Opublikowano Poniedziałek o 20:52 Poduszki silnika nie mam pojecia, bo mechanik mi rok temu wymienial i nawet nie pytalem, zapomnialem wspomniec, ze sprzeglo, dwumas i skrzynia biegow rowniez wymieniona rok temu z powodu awari.
Langista Opublikowano Poniedziałek o 23:07 Opublikowano Poniedziałek o 23:07 Jakiej awarii? Jaka skrzynia?
sus2charged Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Coś strzeliło w skrzyni prawdopodobnie poprzedni mechanik coś źle mi zamontował sprzęgło, skrzynia 6 biegowa numeru nie znam
Rekomendowane odpowiedzi