Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Głośniki do tylnej półki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam seryjne głośniki w przednich drzwiach i chciałbym żeby coś grało mi też z tyłu. Czy polecicie mi jakieś tanie głośniki na tył żeby obyło się bez jakiś przeróbek? Na razie przeciągnąłem sobie kabel. Teraz jedynie musialbym zrobić dziury w tylnej półce. Tam są kwadratowe otwory. Proszę o pomoc w doborze jakiś niedrogich głośników tak w okolicach 100zł. Nie zależy mi na hałasie w aucie. Po prostu jakoś tak smutno jak z tyłu cisza :D

Opublikowano

Ja u siebie robiłem taką operację jak planujesz i założyłem na tył głośniki Clarion SR-Q 1720 R grają ładnie ja jestem zadowolony. Dziury w półce wytnij jak już będziesz miał głośniki, otwory okrągłe i nie za duże (mniejsze od rantu głośnika), żeby głośnik opierał się spokojnie na półce (ja u siebie pośpieszyłem się i trochę za duże dziury wyciąłem i później musiałem się gimnastykować, żeby głośnik stabilnie w półce zamocować).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podpinam się pod temat, bo mam podobny problem co Vaako.

Co sądzicie o głośnikach pod półką [bez rezania otworów]? Ktoś mi tak podpowiedział, ale nie wiem jak to się sprawdza w A4. Ma ktoś tak zamonotowane głośniki? Jak tak to jaki rozmiar okrągłych głośników wchodzi w otwory w blaszy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chodzi mi o to jaki może być największy rozmiar glosników aby bez specjalnych przeróbek żeby je zamontować

Bardzo proszę kolegę o używanie opcji szukaj i pytanie w istniejących już wątkach / jarko

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam i zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony www.carpower.com.pl w celu obejrzenia głośniczków jeśli coś się spodoba piszcie a ja podam moja cene ceny do negocjacji sprzet oczywiscie nowy na gwarancji