Opublikowano 9 Maja 20251 r Witam, czy ktoś jest tu w stanie polecić kogoś kto ogarnia mody w wydechu w okolicach Wodzisławia śląskiego? Nie musi być to firma ale gość kto to jest w stanie ogarnąć ;). Mam zrobiony przelot i w miejscu tłumika końcowego mam przepustnice. Chciałbym wrzucić Dp. Czy ktoś jest mi w stanie rozpisać rzeczywiste koszty z jakimi wiąże się ten mod?
Opublikowano 9 Maja 20251 r Musisz zerknąć na ofertę na Allegro albo podzwonić po firmach od układu wydechowych i będziesz wiedział jaka konkretnie cena, bo rozstrzał w cenowej jest dosyć spory. Ja robiłem kiedyś to kolegami wyspawał i po znajomości zapłaciłem 300 zł ? ale teraz ceny odjechały.
Opublikowano 9 Maja 20251 r Autor Problemy z tym jakieś miałeś potem przy przeglądzie czy coś? I oprócz montażu trzeba coś z silnikiem robić ? Bo u mnie za silnik i skrzynię zawołał 2300 ?
Opublikowano 9 Maja 20251 r 5 godzin temu, bartoqo napisał(a): Problemy z tym jakieś miałeś potem przy przeglądzie czy coś? Na przeglądach zero problemów. Potrafi walić błędem od sony i pozostaje zabawa z emulatorem albo wykodowanie. 5 godzin temu, bartoqo napisał(a): I oprócz montażu trzeba coś z silnikiem robić ? Bo u mnie za silnik i skrzynię zawołał 2300 ? Nie trzeba. Ja miałem zrobioną modyfikację i za całość zapłaciłem 1000zł. Ale to po znajomości
Opublikowano 9 Maja 20251 r Autor 4 godziny temu, Hugo napisał(a): Na przeglądach zero problemów. Potrafi walić błędem od sony i pozostaje zabawa z emulatorem albo wykodowanie. Nie trzeba. Ja miałem zrobioną modyfikację i za całość zapłaciłem 1000zł. Ale to po znajomości Ale bez grzebania w sterowniku oprócz wykodowania sond nic się nie stanie?
Opublikowano 9 Maja 20251 r 42 minuty temu, bartoqo napisał(a): Ale bez grzebania w sterowniku oprócz wykodowania sond nic się nie stanie? Głośniej się zrobi
Opublikowano 9 Maja 20251 r Autor 20 minut temu, Hugo napisał(a): Głośniej się zrobi To wiem haha masz przelot też ? Masz nagranie? Jak ci to gada teraz ?