Adix13 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) Witajcie, sprawdziłby mi ktoś czy te manetki mają funkcje podgrzewania? Audi a4 b9 sedan 2016 4M0907129MG Szukam takich do sedana z funkcją lane assist, bez radarów, z przyciskiem "lim" i bez podgrzewania kierownicy. Edytowane 9 Maja przez Adix13
Adix13 Opublikowano 9 Maja Autor Opublikowano 9 Maja allegro.pl ALLEGRO.PL Taką ofertę mam na oku https://allegro.pl/oferta/manetki-przelacznik-zespolony-tasma-audi-q7-ii-4m0907129mg-17036102611
Adix13 Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja allegro.pl ALLEGRO.PL A zobaczył byś te manetki czy mają podgrzewanie czy nie? https://allegro.pl/oferta/manetki-tasma-audi-a4-b9-8w-q7-4n0907129mb-17436821009
Muskel1 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Na podstawie wrzuconego linka i zawartych w nim zdjęć nie da się tego stwierdzić.
Adix13 Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja Ale to chodzi o jakieś piny czy o co z tym podgrzewaniem?
Muskel1 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Tak. Z tyłu jest gniazdo na kostkę i tam muszą być osadzone odpowiednie piny. 1
Adix13 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu A te manetki zobaczył byś czy są pod grzaną kierownicę czy nie?
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jakość zdjęcia marna. Nie da się tego na nich rozpoznać.
Adix13 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Lenkstockschalter 4N0907129AS Neu Original OEM für Vag | Eurostarter EUROSTARTER.DE Zustand : NEU ORIGINAL !Condition : NEW ORIGINAL !Qualität : ORIGINAL , Erstausrüstung !Quality : GENUINE... Tutaj trochę lepsza jakość chyba? https://eurostarter.de/lenkstockschalter-neu-original-oe-ref-4n0907129as-fuer-vag.html
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wygląda jakby pin 15 odpowiadający za ogrzewanie kierowniky był osadzony, więc pewnie tak.
Adix13 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ten pin 15 to jest ten środkowy prawy w tej dużej kostce? Myślałem że za ogrzewanie kierownicy odwopiadaja piny 13 i 14 w tej małej kostce.
Adix13 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu A nie da się tego jakoś obejść żeby błędy nie wyskoczyły?
Adix13 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu A co się stanie jeżeli założę manetki z tym pinem od grzania kierownicy gdy nie mam grzanej kierownicy?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jeżeli nie zostanie zasilony, to pewnie zapisze błąd w sterowniku o przerwie w obwodzie.
Adix13 Opublikowano 44 minuty temu Autor Opublikowano 44 minuty temu To o tym mówię, tych manetek jest tyle dostępnych że ja nawet nie wiem jaki numer mam szukać a szukam już kilka tygodni 😂. Teraz dowiedziałem że z końcówką "MG" nie będzie pasować ehh
Rekomendowane odpowiedzi