wadza Opublikowano wczoraj o 16:38 Autor Opublikowano wczoraj o 16:38 Czy te numery 09365 też muszą się zgadzać?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 16:39 Opublikowano wczoraj o 16:39 5 minut temu, wadza napisał(a): 1 czy 2 odpowiada za zaplaniczkę? Muszą być takie same numery? 1! Numer części Audi to 8K0951253 https://allegro.pl/oferta/skoda-seat-audi-vw-przekaznik-643-8k0951253-16457377867
wadza Opublikowano wczoraj o 16:41 Autor Opublikowano wczoraj o 16:41 Mój przekaźnik ma 2a a w aukcji jest 1a. Ma to jakaś różnicę?
wadza Opublikowano wczoraj o 16:49 Autor Opublikowano wczoraj o 16:49 Ok. Dzięki. Dam znać jak wymienię czy coś pomogło
wadza Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Przekaźnik podmieniony od kolegi z pracy bo też ma b8 i zapalniczki nadal nie działają. Mój przekaźnik sprawdzaliśmy w jego aucie i zapalniczki działają.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W takim razie pozostaje wykonanie TPI j.w.
wadza Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Gdzie zrobię TPI? W czym to TPI pomoże mi w braku prądu w zapalniczkach? Edytowane 6 godzin temu przez wadza
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Najprędzej w ASO. Podasz im numer TPI 2020649/8, kod SVM do wykonania aktualizacji softu sterownika BCM2 to SVM-Code B846A006. Problemem tutaj jest najprawdopodobniej wadliwy soft sterownika, który nie załącza końcówek mocy. Dlatego dzięki tej aktualizacji problem ten zostaje rozwiązany.
wadza Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu I to może być od rozladowywania akumulatora?
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Raczej nie. Być może przypadek, że akurat w tym czasie wyszła ta usterka. Tak jak pisałem, jest to znany i częsty problem w tym modelu i dlatego istnieje na to w bazie danych ta TPI.
Rekomendowane odpowiedzi