Shadow24 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Witam, szukałem na forum opinie są różne. Jaki rozmiar felg 18 cali będzie pasować do Seata Exeo 2010 1.8T ? Aktualnie mam na oku 8x18 ET45 tylko nie wiem czy nie będą obcierać o nadkola. Opony: Yokohama Advan Sport V107 225/40 R18 92 Y XL FR Dzięki, Pozdrawiam
Rob@k Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu A jaki zawias. Co do ET będzie ok jeszcze dystans wejdzie.
Shadow24 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, Rob@k napisał(a): A jaki zawias. Co do ET będzie ok jeszcze dystans wejdzie. Zawieszenie niedawno robiłem wstawiłem sprężyny i amory Bilsteina nie obniżające.
Rob@k Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jak jest standard, nie obniżone to 18 będą źle wyglądać.
Shadow24 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Rob@k napisał(a): Jak jest standard, nie obniżone to 18 będą źle wyglądać. Kurczę wolałem nie ruszać wysokości bo nie miałem pewności czy potem 18'ska wejdzie 😥 Jaki zestaw sprężyn byś polecił pod takie felgi ? wcześniej patrzyłem na Eibacha Przód -25-30mm / Tył -30-35mm
Rob@k Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ja mam 19 i wchodzą. Jak najbardziej sprężyny obniżające możesz dać, i wtedy 18 będzie dobrze wyglądać.
Shadow24 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 21 minut temu, Rob@k napisał(a): Ja mam 19 i wchodzą. Jak najbardziej sprężyny obniżające możesz dać, i wtedy 18 będzie dobrze wyglądać. Okej, dzięki wielkie za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi