Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B9 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi A4 B9 Avant

Sprzedam Audi A4 B9 kombi quattro, 2017-18r. Przejechane 241tys. 2.0 TDI 190 koni, stan samochodu perfekcyjny!!! Auto od pasjonaty, rozrząd z napędem pompy oleju zrobiony, hamulce Zimmermann, filtry mann plus olej liqui moly co max 10tys. Oleje w napędzie dyfrze wymienione na oryginał. Podkładki pod wtryskami plus czyszczenie dolotu egr zrobione. Samochód chodzi jeździ jak nowy. Skrzynia manualna rarytas, z wyposażenia to wirtualna kokpit, duża mmi z android auta, wentylowane fotele, radary aktywny tempomat, kamery, rozpoznawanie znaków linii itp, lamy full led matrix, dynamiczne kierunki wszędzie nawet w lusterkach, naprawdę bardzo ładnie wyposażona. Dołożone lampki w drzwi te czerwone, odstraszasz na kuny, wideo rejestrator moduł na Start-Stop, wgrane najnowszy soft mapy zegary RS4. Polecam i zapraszam do kontaktu: 516005566 aha cena tak jak stoi 71tys. i w tej kwocie są również zimówki na oryginalnych alusach 17". Opony letnie 18" i zimowe po jednym sezonie.

• Użytkownik
    Owca007
  • Data
    06/02/25
  • Cena
    70,999.99 PLN
  • Kategoria

Opublikowano

To B9 Quattro wychodziła w manualu? 😲

Opublikowano

Dokładnie taki rarytasik sam szukał ponad 3 miesiące auta żeby był manual i dobrze wyposażony. 

Opublikowano

Sam bym takiego chciał, najchętniej benzynę :) Jakie efekty poszukiwań? pewnie się złomu naoglądałeś co niemiara 😄

Opublikowano

Szukał i znalazłem jestem bardzo zadowolony z auta ale czas się rozstać bo mam teraz najlepszy samochód na świecie - służbowa gwiazda :)
Jak coś Lovely zapraszam a zobaczysz, że się zakochasz :)

Opublikowano

Adam czwarte auto mi niepotrzebne, tym bardziej że dwa mam na gwarancji 😄