Owca007 Opublikowano wczoraj o 05:10 Opublikowano wczoraj o 05:10 Zobacz ogłoszenie Audi A4 B9 Avant Sprzedam Audi A4 B9 kombi quattro, 2017-18r. Przejechane 241tys. 2.0 TDI 190 koni, stan samochodu perfekcyjny!!! Auto od pasjonaty, rozrząd z napędem pompy oleju zrobiony, hamulce Zimmermann, filtry mann plus olej liqui moly co max 10tys. Oleje w napędzie dyfrze wymienione na oryginał. Podkładki pod wtryskami plus czyszczenie dolotu egr zrobione. Samochód chodzi jeździ jak nowy. Skrzynia manualna rarytas, z wyposażenia to wirtualna kokpit, duża mmi z android auta, wentylowane fotele, radary aktywny tempomat, kamery, rozpoznawanie znaków linii itp, lamy full led matrix, dynamiczne kierunki wszędzie nawet w lusterkach, naprawdę bardzo ładnie wyposażona. Dołożone lampki w drzwi te czerwone, odstraszasz na kuny, wideo rejestrator moduł na Start-Stop, wgrane najnowszy soft mapy zegary RS4. Polecam i zapraszam do kontaktu: 516005566 aha cena tak jak stoi 71tys. i w tej kwocie są również zimówki na oryginalnych alusach 17". Opony letnie 18" i zimowe po jednym sezonie. Użytkownik Owca007 Data 06/02/25 Cena 70,999.99 PLN Kategoria A4 B9
Lovely Man Opublikowano wczoraj o 08:26 Opublikowano wczoraj o 08:26 To B9 Quattro wychodziła w manualu? 😲
Owca007 Opublikowano wczoraj o 10:08 Autor Opublikowano wczoraj o 10:08 Dokładnie taki rarytasik sam szukał ponad 3 miesiące auta żeby był manual i dobrze wyposażony.
Lovely Man Opublikowano wczoraj o 14:29 Opublikowano wczoraj o 14:29 Sam bym takiego chciał, najchętniej benzynę Jakie efekty poszukiwań? pewnie się złomu naoglądałeś co niemiara 😄
Owca007 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Szukał i znalazłem jestem bardzo zadowolony z auta ale czas się rozstać bo mam teraz najlepszy samochód na świecie - służbowa gwiazda Jak coś Lovely zapraszam a zobaczysz, że się zakochasz
Lovely Man Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Adam czwarte auto mi niepotrzebne, tym bardziej że dwa mam na gwarancji 😄
Rekomendowane odpowiedzi