dywanek1994095 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Witam chciałem zapytać czy ktoś miał podobną przypadłość z klimatyzacją. Mianowicie chodzi o to że przy temperaturach zewnętrznych poniżej 22 stopnie chodzi dobrze, chłodzi, wentylatory się załączają a gdy tylko temperatura zewnętrzna osiąga powyżej 22 stopni to wentylatory chodzą ale klima nie chłodzi, leci ciepłe powietrze z nawiewu i mam wrażenie jakby słabiej dmucha na tych samych biegach. 2 lata temu były wymieniane chłodnice i dobijana klimatyzacja, wymieniany był również czujnik temperatury, więc raczej nieszczelność bym wykluczył. Dziś zauważyłem również wracając z nocnej zmiany gdzie temperatura była około 19 stopni na zewnątrz, że bez włączonej klimy sam nadmuch na przykład na 3 biegu dmucha mocniej niż w cieplejszy dzień przy 25 stopniach również bez klimy. Ma ktoś pomysł czy to może być ten sam czujnik który padł czy jakiś inny problem? Czy bez komputera się nie obędzie? Auto to Audi A4 B8 z 2011 2.0 TDI.
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, dywanek1994095 napisał(a): Czy bez komputera się nie obędzie? Od tego rozpoczynamy diagnozowanie.
Rekomendowane odpowiedzi