Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dołożenie oświetlenia ambiente w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, arekdorota napisał(a):

Tak 

Teraz, arekdorota napisał(a):

Tak 

Z przodu drzwi oświetlenie białe działa a z tyłu muszę jeszcze wiązkę zrobić bo tam nic nie ma pod tapicerką 

Opublikowano

To musisz zarówno podświetlane  klamki, jak i te białe lampki zakodować w każdym sterowniku drzwiowym z osobna (razem 4). Skoro masz oryginalny VCDS, to masz opisane w nich etykiety (czyli bajty i poszczególne bity). Zaznacz odpowiednie😉

Opublikowano
5 minut temu, Muskel1 napisał(a):

To musisz zarówno podświetlane  klamki, jak i te białe lampki zakodować w każdym sterowniku drzwiowym z osobna (razem 4). Skoro masz oryginalny VCDS, to masz opisane w nich etykiety (czyli bajty i poszczególne bity). Zaznacz odpowiednie😉

Tylko że te białe świecą po otwarciu drzwi a oświetlenie klamek nie , mam po angielsku VCDS może znasz wartości które trzeba zmienić 

Opublikowano

To podłączyłeś nie tam gdzie trzeba. Jeżeli nie miałeś białych lampek, to nie powinny po dołożeniu zaświecić bez kodowania.

Opublikowano
2 minuty temu, Muskel1 napisał(a):

To podłączyłeś nie tam gdzie trzeba. Jeżeli nie miałeś białych lampek, to nie powinny po dołożeniu zaświecić bez kodowania.

Zakupiłem ori klamki od wewnątrz z wiązką i klamki nie świecą a białe lampki już tak , wypiąłem stara wiązkę i wpiąłem nową nic nie zmieniałem więcej 

Opublikowano

Wrzuć pełny auto-scan. 

Opublikowano
3 minuty temu, Muskel1 napisał(a):

Wrzuć pełny auto-scan. 

Jutro już wstawię