Peplas Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Witam serdecznie, czy byłby ktoś tak uprzejmy i sprawdził wg. Etki jaka sprężarka klimatyzacji będzie pasowała do a4b7 2.0 alt. Dziękuję za pomoc
pelonek1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Teraz, Peplas napisał(a): Witam serdecznie, czy byłby ktoś tak uprzejmy i sprawdził wg. Etki jaka sprężarka klimatyzacji będzie pasowała do a4b7 2.0 alt. Dziękuję za pomoc Jest coś takiego jak ETKA online i każdy może sobie sprawdzić 😛
Peplas Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Dziękuję Andrzej wg. strony ta będzie pasowała NISSENS 89052 Sprężarka klimatyzacji 6SEU14C, 12V, PAG 46, R134a, z olejem do sprężarki PAG, bez diody, a pytanie mam czy NISSENS NRF32225 - 6SEU14C pasować będzie ? jeżeli ktoś jest w stanie to ustalić bardzo proszę o informację ponieważ samo oznaczenie jest 6seu14c natomiast to drugie już nie. Edytowane 7 godzin temu przez Peplas
AndrzejK. Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Czy ten Nissens będzie pasował ja Ci nie potwierdzę, bo nie wiem, ale możesz sprawdzić u sprzedającego. Jaka tam "siedzi" podałem wyżej i w taką bym celował, ale to już moje zdanie. P.S. Za ile masz ofertę zakupu tego zamiennika Nissens? Mówimy tu o nowej sprężarce rozumiem? Edytowane 4 godziny temu przez AndrzejK.
Rekomendowane odpowiedzi