Sebek1212 Opublikowano Sobota o 14:58 Opublikowano Sobota o 14:58 Czy ktoś może wie co to jest za błąd🤔 Po wykasowaniu pojawia się ponownie.
Muskel1 Opublikowano Sobota o 15:11 Opublikowano Sobota o 15:11 Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia czy wycinki.
Sebek1212 Opublikowano Niedziela o 08:46 Autor Opublikowano Niedziela o 08:46 Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nie wrzuciłeś. Nie można pobrać. Wrzuć ponownie. Log-WAUZZZ8T98A040631-270930km.txt
Sebek1212 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu 21 godzin temu, Sebek1212 napisał(a): Log-WAUZZZ8T98A040631-270930km.txt 18.25 kB · 7 pobrań Udało się to pobrać 🤔
Muskel1 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Grzebałeś coś w kodowaniach lub zielonym menu? MMI było wymienianie? Co było robione przy aucie?
Sebek1212 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Grzebałeś coś w kodowaniach lub zielonym menu? MMI było wymienianie? Co było robione przy aucie? Wymieniałem MMI 2g na 3g plus.
Muskel1 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Zakodowałeś poprawnie i w zielonym menu ustawiłeś wszystko poprawnie?
Sebek1212 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Teraz, Sebek1212 napisał(a): Wymieniałem MMI 2g na 3g plus. 24 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Zakodowałeś poprawnie i w zielonym menu ustawiłeś wszystko poprawnie?
Sebek1212 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Możliwe że nie🤔 A z czego to jest błąd? Może przypisane jest jakieś wyposażenie którego ja nie mam u siebie.
Muskel1 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu To jest od systemu infotainment z tyłu, którego nie masz w aucie. Musisz poprawnie odznaczyć w zielonym menu. Uwaga!!! W zielonym menu zmieniamy ustawienia tylko jeżeli mamy pojęcie o tym, co tam zmienić, w przeciwnym razie poznikają funkcje w aucie gdy odznaczysz nie to co trzeba.
Sebek1212 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): To jest od systemu infotainment z tyłu, którego nie masz w aucie. Musisz poprawnie odznaczyć w zielonym menu. Uwaga!!! W zielonym menu zmieniamy ustawienia tylko jeżeli mamy pojęcie o tym, co tam zmienić, w przeciwnym razie poznikają funkcje w aucie gdy odznaczysz nie to co trzeba. A możesz mi podpowiedzieć gdzie to odznaczyć w zielonym menu.
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wrzuć zdjęcia z zielonego menu z zakładki Car, jest tam kilka podpunktów. Trochę tego będzie. Bądź tylko ostrożny, zebyś czegoś nie odznaczył.
Rekomendowane odpowiedzi