BlackM4mba Opublikowano wczoraj o 11:43 Opublikowano wczoraj o 11:43 Witam, Czy mógłby mi ktoś podesłać instrukcję demontażu tylnej osłony oparcia fotela kierowcy w Audi A6 C8 ? Numer VIN: WAUZZZF22MN093071 Chcę sobie wymienić matę grzewczą. Poniżej przesyłam zdjęcia foteli
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dlaczego nie napiszesz jak zdemontować?
Rozwiązanie BlackM4mba Opublikowano 4 godziny temu Autor Rozwiązanie Opublikowano 4 godziny temu Film co prawda dotyczy A3 ale mocowania te same.
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No i super, wystarczy👍 Zamieniłeś B9 na C8?
BlackM4mba Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Nie, na razie ten samochód ma mój ojciec, ale wypas i hybryda plug in 55 TFSI e, moc łączna 367km. Na dojazdy do pracy wystarczy jeżdżenie na samym prądzie.
BlackM4mba Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Super! Miał już wymieniany RSG? Raczej nie, a co to ? (rozrząd?) Edytowane 2 godziny temu przez BlackM4mba
Muskel1 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu (edytowane) RSG = Riemenstartergenerator (Rozrrusznik-alternator) 4N0903028N One padają jak muchy i chyba była nawet kiedyś na to akcja serwisowa. Edytowane 22 minuty temu przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi